11 березня відбулись Шевченківські літературні читання з нагоди відзначення 207-ї річниці від дня народження видатного українського письменника Т.Г. Шевченка.
Відкрили читання проректор з навчально-виховної роботи Ю.В. Дубневич та директор Наукової бібліотеки О.Т. Куцин. Декламували вірші студенти Львівського національного аграрного університету, заступник директора НБ М.А. Грицевич та асистент кафедри підприємництва, торгівлі та біржової діяльності М.В. Іващенко.
Захід проведено з метою вшанування пам’яті Великого Кобзаря, популяризації його творів, що вчать патріотизму й любові до рідної землі, адже бібліотека – це також центр збереження і розвитку національної культури та патріотичного виховання особистості.
Колектив НБ ЛНАУ висловлює щиру подяку усім, хто долучився до проведення Шевченківських читань, а саме: Б. Жеребецькому (Еко-12), В. Радченко (Зв-22), Ю. Гошко (Фін-11), К. Борщ (Оп-12сп), В. Вовк (Еко-11), Х. Максимяк (Фін-11), Н. Пікуль (Оп-12сп), А. Лобко (Оп-31), О. Лобай (Фін-11).