Лиш перед Богом я на колінах
Я – Україна, я – Україна.
Тетяна Домашенко

Відшумів 30-й Львівський міжнародний літературний фестиваль BookForum, який надав можливість зустрітися з цікавими людьми, непересічними особистостями, справжніми патріотами.
9 жовтня 2023 року у Науковій бібліотеці ЛНУП відбулася творча зустріч з поетесою, громадсько-політичною діячкою, засновницею і директоркою видавництва «Духовна Вісь» Тетяною Домашенко.
Війна відгукується в серці кожного справжнього українця. Боляче бачити, як шматують нашу рідну країну, як за неї вмирають найкращі її сини і доньки. Ми страждаємо, відчуваємо біль, гнів, почасти – безсилля, найчастіше – надію й віру в перемогу.
Та якщо звичайна людина просто пропускає через своє серце весь спектр різноманітних емоцій, то той, кого Бог наділив поетичним талантом, уміло добирає влучні слова, шикує їх, наче солдатів, у рими, й вони, як солдати, точно б’ють у ціль. Недарма ж кажуть: «Слово – зброя».
На творчій зустрічі пані Тетяна презентувала нову збірку поезій «Я – Україна» – це вибране із попередніх видань. Вірші присвячені українському народові і його споконвічній боротьбі за Волю, за право жити в суверенній незалежній державі. Третій розділ цієї збірки «Калинова Голгофа» – це біль сьогодення, Хресна дорога, яку проходить наш незламний народ крізь терня війни.
Присутні мали унікальну можливість доторкнутись до поетичного слова Тетяни Михайлівни, яке проникає в душу і вселяє віру в Перемогу України.
Очистимо і висвятим державу,
Катам не буде місця в ній ніде!
Народом я пишаюся за правом,
Бо мій народ повік не пропаде.
Щиро дякуємо пані Тетяні за свято, яке вона подарувала усім присутнім, та бажаємо натхнення, наснаги, здоров’я і найшвидшої Перемоги!