Вміння оперативно знаходити потрібну інформацію, оцінювати її і ефективно використовувати – необхідність для професіонала будь-якої галузі.
В рамках проведення «Тижня права» Наукова бібліотека ЛНУП організувала виставку-презентацію «Знати право, служити праву, захищати право». В сучасних умовах працівники юридичних установ повинні не тільки добре знати законодавство, а й володіти ораторським мистецтвом, щоб упевнено відстоювати і захищати права та інтереси людини, дбати про власну етичну поведінку, поєднувати професійну майстерність, вміння і бажання компетентно допомогти.
Саме видання з таких питань представлені на виставці. В учасників заходу викликали зацікавлення документи з фондів бібліотеки: нормативно-правові акти, монографії, збірники матеріалів науково-практичних конференцій, що висвітлюють питання прав людини у національному та європейському контекстах.
Викладачі та студенти кафедри права ЛНУП мали змогу ознайомитися з новими навчально-методичними виданнями зі спеціальності 081 «Право», отримати актуальну інформацію щодо бібліотечно-ресурсного забезпечення даної спеціальності. В ході зустрічі відбувся цікавий обмін думками між викладачами, працівниками наукової бібліотеки та студентами стосовно подальшої діяльності нашої книгозбірні.
Майбутнє бібліотеки вбачається в посиленні інноваційної складової в процесі розвитку бібліотечно-інформаційного обслуговування користувачів, в активізації формування електронних ресурсів, в перетворенні її в сучасний соціокультурний простір.
Для пошуку інших видань з даної тематики радимо скористатися традиційними каталогами та електронними ресурсами бібліотеки на сайті Львівського національного університету природокористування за адресою http://www.lnup.edu.ua в розділі Наукова бібліотека та на сторінці НБ у соціальній мережі Facebook Наукова бібліотека ЛНУП.