19-21 квітня 2018 року на території Міжнародного аеропорту «Львів» ім. Данила Галицького відбувся «АГРОПОРТ Захід Львів 2018», один з найбільших заходів аграрної галузі в Східній Європі. Форум проводився за підтримки Міністерства аграрної політики та продовольства України та Львівської обласної державної адміністрації.

Участь у заході взяв Президент України Петро Порошенко, який під час свого виступу наголосив на важливості забезпечення доступу фермерів до фінансових і кредитних ресурсів не тільки всередині держави, а й до європейських ресурсів, що зробить українську продукцію конкурентноздатною. Також до слова були запрошені голова Львівської ОДА Олег Синютка, директор департаменту агропромислового розвитку Наталія Хмиз, Член правління Асамблеї Аграрних палат Франції Крістоф Хілларе та надзвичайний і поважний Посол Канади в Україні Роман Ващук, а також інші представники іноземних делегацій та агровиробники. Відвідали захід від Львівського національного аграрного університету доценти кафедри фінансів, банківської справи та страхування Руслана Содома та Оксана Агрес разом зі студентами економічного факультету спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Участь у міжнародних форумах є однією з можливостей розвинути свій виробничий потенціал, налагодити нові ділові контакти, об’єднати усі інтелектуальні можливості та втілити практичний досвід в навчальний процес.