Наприкінці квітня 2018 р. в стінах Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка в рамках святкування 21-ї річниці заснування Навчально-наукового інституту бізнесу і менеджменту відбулося урочисте нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності, який проводився кафедрою організації виробництва, бізнесу та менеджменту. Конкурс охопив різні напрямки та включив в себе наступні секції: «Виробництво, сфера послуг і торгівля», «Соціальний проект» та «Обслуговуюча кооперація».

На Всеукраїнський конкурс бізнес-планів надійшло близько 50 робіт від студентів з усієї країни. Завдяки плідній роботі експертної комісії на чолі із директором ННІ БМ, доцентом кафедри організації виробництва, бізнесу та менеджменту, С.О. Заїкою переможцями стали лише найкращі бізнес-проекти.

Вітаємо студентів-переможців економічного факультету Львівського національного аграрного університету:

-  у секції «Виробництво, сфера послуг і торгівля» студентка Лілія Михальчук (науковий керівник к.е.н, доцент Г.В. Брик) була нагороджена дипломом ІІ ступеня, студентка Софія Миколаїв (науковий керівник к.е.н, в.о. доцента О.Г. Агрес) була нагороджена дипломом 3-го ступеня.

- у секції «Соціальний проект» студентка Марія Грисьо (науковий керівник к.е.н, в.о. проф. Я.С. Янишин) була нагороджена дипломом ІІ ступеня.

- у секції «Обслуговуюча кооперація» студентка Світлана Черненко (науковий керівник к.е.н, доцент Н. Б. Зеліско) була нагороджена дипломом І ступеня.

Студентам-переможцям були вручені дипломи, без уваги не залишилися і наукові керівники, які отримали грамоти за якісну підготовку своїх підопічних.

Бажаємо переможцям подальших наукових здобутків!