Студентка факультету будівництва та архітектури ЛНАУ Ілона Кобилинська (Арх-52) під керівництвом доцента кафедри дизайну архітектурного середовища Олександри Іванівни Колодрубської взяла участь у всеукраїнському освітньому проекті «Архітектор 2018», який проводив Благодійний Фонд Бориса Колеснікова. За перемогу змагалися 1200 студентів з 25 архітектурних закладів вищої освіти країни. О. Кобилинська разом з 62 іншими учасниками пройшла у фінал та перемогла у акції «Хітовий архітектор». Перемога для Ілони стала приємним сюрпризом.

Переможці – 35 студентів архітекторів – відвідали з 25 по 27 квітня м. Дубай (ОАЕ).

У рамках архітектурного туру студенти мали дуже насичену програму. Вони відвідали успішні райони Business Bay, комплекс Downtown Dubai, вежу O-14 Tower та інші архітектурні пам’ятки Дубаю. Особливо вразили острів Пальма Джумейра та оглядовий майданчик найвищого хмарочоса у світі Бурдж-Халіфа (828 м.)

Протягом всієї поїздки студентів супроводжував член міжнародної мережі Guiding Architects Домінік Вандерс, котрий знайомив українських архітекторів з особливостями забудови міста та ділився своїм досвідом архітектора. Студенти також відвідали лекції та воркшоп у Інституті дизайну та інновацій Дубаю.

Поїздка у Дубай допомогла Ілоні отримати безцінний досвід і знання, а також укріпила віру у свої сили та можливості, заохотила брати участь у нових конкурсах і проектах.