Багатим на досягнення для студентів Львівського національного аграрного університету став 2017–2018 н. р. Так, за результатами участі студентів у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук доробок університету поповнився 48 нагородами.

Треба відзначити, що Львівський національний аграрний університет за результатами рейтингування закладів вищої освіти аграрного профілю Міністерством освіти і науки України 2016–2017 н. р. зайняв третє місце після Національного університету біоресурсів та природокористування України та Миколаївського національного аграрного університету. Впевнені, що такий високий результат є заслугою всього професорсько-викладацького складу та численного студентського активу нашого закладу.

Свідченням високого рівня підготовки спеціалістів аграрного спрямування є кількість отриманих нагород найвищого рівня у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади. Так, у 2017–2018 н. р. досягнення студентів Львівського національного аграрного університету знайшли своє відображення у 25 дипломах усіх ступенів.

Лідером за кількістю отриманих нагород став факультет механіки та енергетики. У доробку факультету 10 призових місць, з яких 1 диплом першого ступеня, 3 та 6 дипломів другого та третього ступенів відповідно.

Почесне друге місце за кількістю отриманих нагород у II етапі Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017–2018 н. р. належить студентам економічного факультету, позаяк один із них нагороджений дипломом I ступеня, троє – дипломами II ступеня та двоє – дипломами III ступеня.

Треба відзначити, що цьогоріч студенти факультету агротехнологій і екології відзначаються високою результативністю участі у згаданому вище заході. Так у 2017–2018 н. р. представники факультету отримали п’ять нагород і відзначені неодноразово дипломами першого, другого та третього ступенів.

Представники землевпорядного факультету також доклалися до підвищення місця Львівського національного аграрного університету у загальному рейтингу закладів вищої освіти України, зайнявши два призові місця – другого та третього ступенів.

У науковому доробку Львівського національного аграрного університету поточного навчального року – 24 нагороди за участі понад 25 студентів. Із них відзначено дипломом I ступеня 7 студентів-науковців, 7 і 12 студентів – дипломами II та III ступенів відповідно.

Пальма першості за кількістю отриманих нагород у II етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук у 2017–2018 н. р. належить економічному факультету. У науковому доробку факультету 12 призових місць, з яких 2 дипломи першого ступеня, 3 та 7 дипломів другого та третього ступенів відповідно.

Студенти факультету механіки та енергетики здобули дев’ять нагород: дипломами I ступеня відзначені 2 студенти, II ступеня – 3 студенти та  III ступеня – 4 студенти.

Факультет агротехнологій і екології у поточному навчальному році збільшив наукові досягнення університету двома відзнаками за вагомість наукових досліджень, отримавши два дипломи першого та третього ступенів.

Землевпорядний факультет примножив досягнення ЛНАУ, отримавши одну відзнаку найвищого рівня.

Наукові керівники студентів-переможців Всеукраїнської студентської олімпіади та Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з природничих, технічних та гуманітарних наук відзначені грамотами та подяками.

Колектив Львівського національного аграрного університету вітає наших переможців із отриманими відзнаками. Ми пишаємося Вами, бо Ви є зразком для наслідування для інших. Нехай Ваш високий потенціал слугує міцним фундаментом для вирішення актуальних проблем сьогодення. Подальших Вам здобутків, творчого натхнення та невичерпної енергії для нових досягнень.