Конкурсна комісія стипендіальної програми «Нове зернятко» у складі провідних спеціалістів компанії «Агропродсервіс» у січні 2019 р. визначила 8 переможців з понад 50 претендентів з шести аграрних університетів.

Однією з переможців стала студентка економічного факультету Львівського національного аграрного університету гр. Фін-12(сп) Мар’яна Мисак (науковий керівник – к.е.н., доцент кафедри фінансів, банківської справи та страхування Г.В. Марків).

5 лютого 2019 р. Мар’яна Мисак разом з іншими переможцями відвідала головний офіс компанії «Агропродсервіс», зустрілась з генеральним директором Андрієм Бараном, який провів інформативні бесіди щодо діяльності підприємства з виїздами на виробництво, знайомство зі спеціалістами компанії. Зокрема, студенти відвідали м’ясокомбінат, лабораторію, завод із виробництва комбікормів, а також яблуневий сад у с. Настасів.

Мотивацією для переможців для ведення наукової та практичної діяльності у різних напрямках на базі «Агропродсервісу» спільно з провідними спеціалістами компанії є отримання протягом шести місяців (січень-червень) у 2019 році щомісячної стипендії від компанії «Агропродсервіс» у розмірі 2000 грн. Власні напрацювання та результати досліджень будуть представлені на щорічному форумі аграрних інновацій «Нове зернятко» у червні 2019 року.

Щиро вітаємо переможницю і сподіваємось, що вона віднайдене те «нове зернятко», принесе справжні інновації як для «Агропродсервісу», так і для аграрного сектору в цілому.