Вітаємо переможниць 13-го Всеукраїнського конкурсу Стипендіальної програми «Завтра.UA» Софію Юріївну Руданецьку, студентку ІІІ курсу (науковий напрямок «Економіка та менеджмент», конкурсна робота «Рівень позиціонування органічної продукції в Інтернеті», науковий керівник доцент Богдан Іванович Шувар) та Вікторію Вікторівну Качуровську, студентку І курсу магістратури (науковий напрямок «Інженерія та енергетика», конкурсна робота «Технічна спадщина вежового годинникарства Міхала Мєнцовича з Кросно як об’єкт реставраційної діяльності ЛНАУ», науковий керівник доцент Бурнаєв Олексій Михайлович).

Це є безпрецедентним результатом, оскільки на Львівщині кількість переможців розподілилась наступним чином: Львівський національний аграрний університет – 2, Національний університет «Львівська політехніка» – 1, Львівська національна музична академія імені М.В. Лисенка – 1.

Слід додати, що Вікторія Качуровська перемагає у цьому конкурсі другий раз поспіль, і більше не матиме права брати в ньому участь.

В рамках стипендіальної програми «Завтра.UA» Фонд Віктора Пінчука здійснює пошук, добір та підтримку найбільш обдарованих і цілеспрямованих студентів провідних закладів вищої освіти України. Добір стипендіатів програми відбувався за результатами щорічного відкритого загальноукраїнського конкурсу. Згідно з рішенням правління Благодійної організації «Фонд Віктора Пінчука – соціальна ініціатива» переможцями Конкурсу 2018–2019 Стипендіальної програми «Завтра.UA» вважаються ті конкурсанти, які зайняли у загальному рейтингу позицію з 1 по 100. Рішення Фонду стосовно результатів Конкурсу 2018–2019 Стипендіальної програми «Завтра.UA» є остаточними і перегляду не підлягають.

До участі у Конкурсі 2018–2019 було подано документи від 576 студентів з 97 ЗВО України, у тому числі 17 робіт із ЛНАУ. У другий тур від ЛНАУ потрапили 11 учасників, а у третій – четверо. Одна робота була відхилена через повторне подання, і ще одна – через ознаки плагіату.

Переможці конкурсу мають  можливість зустрітись із всесвітньо відомими особистостями, взяти безкоштовну участь у численних заходах Фонду, майстер-класах та конкурсі на поїздку волонтером в Давос–2020.