22 вересня 2020 року стартував новий конкурс для студентів ЗВО України в межах проєкту «Scholarship в Україні».
Мета проєкту – підтримати талановиту молодь, яка здобуває освіту в Україні.
Надається три окремі гранти, які ви зможете витратити на своє навчання в ЗВО, де вже навчаєтеся, чи на оплату додаткових навчальних курсів, а також додаткові призи для тих, хто посяде 2-гі та 3-ті місця.
Для участі в конкурсі необхідно зареєструватися та підготувати статтю аналітичного плану з певними рекомендаціями щодо покращення тієї або іншої ситуації з розглянутої теми.
Тема першого гранту – «Онлайн-продажі: тактики думаючого покупця або на що варто звернути увагу» від компанії  ProFlowers.ua. Подати заявку ви зможете на сторінці https://proflowers.ua/page/scholarship.
Тема другого гранту – «Роль трекінгових сервісів на сучасному ринку онлайн-продажів» від компанії Posylka.net. Подати заявку можна за посиланням https://posylka.net/uk/scholarship.
Тема третього гранту – «Сучасний ринок авто в Україні: тенденції та перспективи розвитку» від компанії  AvtoBoom. Деталі та умови за посиланням https://avtoboom.com.ua/scholarship.
Увага! Можна обирати не одну тему, а відразу декілька.
Всі питання щодо конкурсу можна поставити тут https://www.facebook.com/scholarshipinua/?ref=page_internal  або зателефонувавши за номером +38 067 622 62 82.