Соціальний проєкт «Scholarship в Україні» є чудовою можливістю підтримати українську молодь та долучити до вивчення проблемних та актуальних питань сучасного бізнесу. Здобувачі вищої освіти економічного факультету, які стали переможцями в трьох із шести організованих конкурсів, мали можливість в цьому переконатися.
На початку цього року наш студент Максим Слюсар (група Фін-22 СП) увійшов до фіналу VI всеукраїнського конкурсу соціального проєкту «Scholarship в Україні» з видачі грантів на освіту українським студентам. Максим виборов почесне ІІІ місце та отримав сертифікат на суму 2000 грн. А переможцями V конкурсу були здобувачі вищої освіти спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» ОС «Бакалавр» Олексій Стецюк і Роксана Столяр, які зайняли ІІ та ІІІ місця відповідно. До числа переможців IV конкурсу також ввійшли представники економічного факультету ЛНАУ та отримали матеріальне заохочення у вигляді грошових сертифікатів.
Зараз розпочато вже VII конкурс, грантовий бюджет якого складає 84 000 грн.

Організатором виступає компанія «Сайбер Шарк», яка вже четвертий рік разом з партнерами-грантодавцями проводить такі конкурси для українських освітян.
Участь у конкурсі безкоштовна!
Для участі у конкурсі необхідно підготувати конкурсну роботу на одну із запропонованих тем. Всього грантів у VII конкурсі чотири, з окремими темами:
І грант – від сервісу з порівняння фінансових послуг «Turbozaim». Тема «Сучасний розвиток фінансових ринків в Україні та світі: проблеми та перспективи розвитку фондового ринку та недержавного пенсійного страхування», заявку подавати за посиланням https://turbozaim.com.ua/konkurs/.
ІІ грант – від компанії «Автобум». Тема «Нове авто VS б/в авто: переваги та недоліки під час вибору транспортного засобу», заявки подавати на сторінці https://autotrading.net.ua/scholarship/.
ІІІ грант – від інтернет-агентства «Aweb». Тема «Як Covid-19 вплинув на інтернет-маркетинг?», умови на сторінці грантодавача https://aweb.ua/ua/scholarship.
IV грант від сервісу Сodes.com.ua. Тема «Система знижок, промокодів та акцій як інструмент у завоюванні прихильності на просторах інтернету», умови на сторінці грантодавача https://codes.com.ua/sh.
Детальні умови – на офіційному сайті проєкту scholarship.in.ua.
Конкурсні роботи приймаються до 5 липня включно. Надсилати роботи організаторам на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її..
Контакти організаторів: організатор проєкту Юлія Валуєва +38 067 622 62 82.