31 серпня 2021 року науково-педагогічні працівники та аспіранти Львівського національного аграрного університету взяли участь у проведеній Волинською бізнес-школою при Острозькій академії спільно з Рівненською обласною державною адміністрацією експертній панелі для представників аграрного сектору економіки України. Захід відбувався в рамках функціонування організаційно-діяльнісної платформи «Агро» у форматі Zoom-конференції. На ньому виступили експерти:
- Марія Богонос, доктор аграрних наук, координаторка аналітичних проєктів Спільного дослідницького центру Генерального директорату Європейської комісії (м. Севілья, Іспанія). Тема виступу: «Аграрна політика ЄС: причини, наслідки, тренди та майбутнє»;
- Тарас Бебешко, експерт з питань зміни клімату та економіки екосистем, голова української делегації на переговорах за Рамковою конвенцією ООН про зміну клімату. Тема виступу: «Зміна клімату: вирок для аграріїв та нові можливості».
Відбулося обговорення актуальних проблем, пов’язаних з європейськими та загальносвітовими економічними і кліматичними тенденціями, що суттєво впливають на агробізнес.