6 травня 2022 р. у дистанційній формі відбулося засідання Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених ЛНУП, на якому було обговорено зміни до положень про конкурси «Кращий студентський науковий гурток Львівського національного університету природокористування» та «Кращий студент-науковець Львівського національного університету природокористування».
Щороку обидва конкурси проводять з метою стимулювання і підвищення зацікавленості студентів у проведенні науково-дослідної роботи, сприяння популяризації здобутків найкращих студентів-науковців, а також створення умов для формування їхнього інтелектуального потенціалу.
В умовах ведення війни за волю і незалежність українського народу та подолання викликів пандемії Covid-19 існує необхідність застосування дистанційних методів проведення, а також змін щодо критеріїв оцінювання та спрощення вимог щодо подання документації для участі в конкурсах.
Зміни до положень у частині механізму проведення, оцінювання та підведення підсумків науково-дослідної роботи члени НТСАДМВ ЛНУП підтримали одноголосно. У них було враховано досвід проведення конкурсу у попередніх роках, що дозволить оптимізувати його роботу для сприяння реалізації наукового потенціалу студентів-науковців у Львівському національному університеті природокористування.