З нагоди відзначення Дня науки 25 травня 2023 року у Львівському національному університеті природокористування відбувся II етап конкурсу «Кращий студент-науковець ЛНУП». Визначення кращого студента-науковця відбулося відповідно до встановлених параметрів, механізму оцінювання та підведення підсумків студентської науково-дослідної роботи в 2022–2023 навчальному році згідно з Положенням про конкурс.
Завдання проведення конкурсу – сприяти реалізації наукового потенціалу студентів-науковців, стимулювати і підвищувати їхню зацікавленість у проведенні науково-дослідної роботи, а також сприяти популяризації здобутків молодих вчених університету.
У процесі проведення конкурсу студенти-науковці представили свої досягнення у вигляді наукових публікацій, участі в міжнародних та всеукраїнських конференціях, перемог у I турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, перемог у міжнародних конкурсах, наявності впроваджень результатів наукових досліджень, а також інших нагород за наукову діяльність.


Незважаючи на війну, що триває в Україні, молоді вчені активно ведуть свою наукову діяльність, на що вказують їхні здобутки. Тим самим вони щодня наближають перемогу України над агресором.
Щиро радіємо науковим здобуткам кращих студентів-науковців Львівського національного університету природокористування й бажаємо їм нових звершень, творчих успіхів та перемоги України у війні за свою незалежність!