1 червня 2023 року в Львівському національному університеті природокористування відбувся II етап конкурсу «Кращий студентський науковий гурток ЛНУП». У конкурсі взяли участь 12 студентських наукових гуртків, що функціонують при кафедрах університету. Наукові гуртки є творчими колективами студентів, які об’єднані з метою якісної підготовки здобувачів вищої освіти, формування у них первинних систематизованих навичок науково-дослідної роботи та вмінь застосовувати в практичній діяльності досягнення науково-технічного прогресу.
Основними завданнями проведення конкурсу є виявлення та підтримка кращих студентських наукових гуртків, залучення інтелектуально та творчо обдарованої студентської молоді до науково-дослідної та експериментальної роботи, виховання у студентів самостійності, наполегливості, вміння формувати і відстоювати власну думку, заохочення науково-педагогічних працівників – керівників студентських наукових гуртків університету.


У процесі проведення конкурсу комісія з числа представників Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів і молодих вчених Львівського національного університету природокористування високо оцінила представлені наукові досягнення студентів – членів гуртків.
Щиро вітаємо та радіємо науковим здобуткам кращих студентів-гуртківців Львівського національного університету природокористування. Бажаємо їм не зупинятися на своєму науковому шляху, а здобувати новий досвід, знання та вміння через наукові дослідження!