Під таким девізом кафедра підприємництва, торгівлі та біржової діяльності за підтримки багатьох працівників і студентів Львівського національного університету природокористування провела меморіальний флешмоб. Майданчик у головному корпусі, де розташований барельєф Тараса Григоровича Шевченка, на деякий час став місцем вшанування його пам’яті.
Відкриваючи зустріч, декан факультету управління, економіки та права доц. Володимир Ковалів наголосив на різноманітті форм вшанування генія нашого народу. На його думку, цей флешмоб дозволить дещо по-іншому глянути на творчу спадщину Кобзаря, відчути зв’язок його творів та долі не лише із сучасністю, але й з підприємництвом та навіть статистикою.
Прониклива пісня на вірш Т. Шевченка «Думи» та сучасні тривоги у пісні «Весна» у виконанні ст. лаборанта Михайла Іващенка та студента факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій Володимира Ліпковського зворушили усіх. Чудові поезії Шевченка продекламували студентка спеціальності ПТБ Вероніка Косарєва та доцент кафедри ПТБ Ольга Лисюк. А у перерві між цим – цікава, часом навіть несподівана інформація, життєві приклади та статистика, пов’язані з важкою та яскравою долею, творчістю та зростанням Тараса Григоровича Шевченка, у викладі завідувача кафедри ПТБ проф. Юрія Губені. Звичайно, він також нагадав присутнім про «Рукописну книгу поезій Тараса Шевченка», яка в далекому 2014 році вийшла у світ в нашому університеті.
Виступаючи від кафедри ПТБ із подячним словом до присутніх, а на цей момент зібралась вельми значна група студентів, викладачів та інших працівників університету, професор Ігор Яців наголосив на особливій темі зустрічі: Шевченко із нами, а ми із Шевченком. У навчанні, в буденних справах та праці, у вихованні та освіті, а також в обороні нашої країни Шевченко з нами.