Щороку в березні вшановуємо пам’ять митця могутньої творчої сили, праці якого ототожнюються із боротьбою за свободу і людську гідність, – Тараса Григоровича Шевченка.
Дні вшанування його пам’яті віддавна стали неформальною традицією й для нашого Львівського національного університету природокористування.
В рамках виховних заходів на факультеті землевпорядкування та туризму під керівництвом наставників академічних груп першого року навчання спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій» проведено тематичну виховну годину з нагоди 209-ї річниці від дня народження Великого Кобзаря.
Значення постаті великого поета з роками все глибше усвідомлює для себе кожен українець, а творам його надається нове звучання. Його творчість пророче перегукується з подіями сьогодення, а далекоглядність і пророчі слова просто вражають.
Свою любов до Великого Кобзаря передали студенти нашого факультету через декламування улюблених віршів.
Тарас Григорович Шевченко – це вічний вогонь, що ніколи не згасне в серцях нашого народу. Ми, нащадки, будемо завжди берегти у своєму серці той вогник любові до Вітчизни, який запалив поет своїми безсмертними творами.