15 березня 2023 року на факультеті землевпорядкування та туризму проведено урочисте засідання з нагоди Дня землевпорядника, який відзначається щорічно у другу суботу березня. До участі в заході долучились професорсько-викладацький склад, обслуговуючий і технічний персонал та студенти факультету.
З вітальним словом виступив в.о. декана факультету землевпорядкування та туризму Павло Колодій, який передав вітання від ректора Львівського національного університету природокористування академіка НААН України Володимира Снітинського. Пролунало багато добрих слів про професію землевпорядника від завідувачів кафедр та інших промовців. Доповнили атмосферу урочистого заходу патріотичні пісні у виконанні студентів.
Також на урочистому засіданні працівників і студентів факультету відзначено грамотами від ректора університету академіка Володимира Снітинського, в.о. декана факультету землевпорядкування та туризму Павла Колодія, в.о. голови Держгеокадастру України Сергія Завадського, керівника Головного управління Держгеокадастру у Львівській області Андрія Кавецького та голови ГО «Всеукраїнська спілка сертифікованих інженерів-землевпорядників» Олександра Моцуна.

 

 


Підсумовуючи засідання, можна констатувати, що професія інженера-землевпорядника в сучасних умовах проходить значні трансформації та попри все залишається важливою складовою у розвитку земельних відносин та організації раціонального використання земель.