В рамках профорієнтаційної роботи щодо вступної кампанії 2023 року на факультеті землевпорядкування та туризму проведено ознайомчу зустріч з майбутніми абітурієнтами – студентами Львівського фахового коледжу Львівського національного університету природокористування спеціальності 193 «Геодезія та землеустрій».
В.о. декана Павло Колодій та завідувачі кафедр презентували різносторонні аспекти діяльності нашого закладу, спеціальності, за якими готують фахівців, умови проживання та прийому, розповіли про основні напрямки роботи факультету та кафедр зокрема. Ознайомили студентів із матеріально-технічним забезпеченням, розповіли про бази для проходження навчальних і виробничих практик, можливості проходження виробничого стажування у передових зарубіжних закладах освіти, наукових установах, фірмах і підприємствах.
Майбутні випускники коледжу отримали запрошення на День відкритих дверей, який обов’язково буде організований на нашому факультеті.
Чекаємо майбутніх абітурієнтів в стінах факультету землевпорядкування та туризму Львівського національного університету природокористування.