Благодійність для Збройних сил України є дуже важливою, оскільки вона допомагає підтримати бійців, які захищають нашу країну від російського агресора. Військовослужбовці щоденно стикаються з небезпеками та ризиками, але продовжують виконувати свою службу з великою мужністю та самопожертвою, впевнено йдуть до перемоги.
У Львівському національному університеті природокористування пройшла акція «Пожертвуй одноденний заробіток для ЗСУ». Загалом було зібрано 259 тисяч гривень, за що висловлюємо щиру подяку від наших захисниць та захисників, адже до нашого університету систематично по допомогу звертається значна кількість військових формувань.
Зокрема, для 24 бригади було придбано тактичні навушники і тактичні окуляри, для 103 бригади 63 батальйону закуплено лопати штикові та совкові (12 шт.), бензопили (2 шт.), цвяхи будівельні (20 кг), армовані скоби (100 шт.) та будівельну плівку (250 м), а також перераховано кошти на придбання тепловізора для 30 ОМБр.
Для потреб Військово-медичного клінічного центру Західного регіону було придбано і передано медикаменти та різні розхідні матеріали (антибіотики, знеболювальні та жарознижувальні препарати, антисептики, пластирі, катетери), одяг, фрукти, серветки, пеленки для важкопоранених та засоби гігієни.
Для військової розвідки були придбані планшети, які були передані 125 бригаді 3 батальйону роти РВП.
На передову (Бахмутський напрямок) передали продукти, зокрема м’ясні та рибні консерви, енергетичні батончики, печиво, різні солодощі, сухі супи, крупи, енергетики. З цих продуктів склали 200 сухпайків.
Дякуємо всім працівникам ЛНУП, які долучилися до акції, тому що ця війна стосується кожного з нас і кожна допомога наближає нас до перемоги. Не будьте байдужими і цінуйте кожного захисника, який дарує нам спокійні ночі та ясні ранки.