Повідомляємо, що наказом Міністерства освіти і науки України № 1572 від 06.12.2017 р. «Про проведення Всеукраїнської студентської олімпіади у 2017–2018 н.р.» Львівський національний аграрний університет призначено базовим вищим навчальним закладом для проведення II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади (далі – Олімпіади) серед студентів усіх вищих навчальних закладів з навчальної дисципліни «Економіка природокористування».

Проведення  II етапу Олімпіади проходитиме на базі університету 18-20 квітня 2018 року. 

Умови проведення Олімпіади 

Участь у II  етапі Олімпіади беруть студенти-переможці І етапу олімпіади з дисципліни «Економіка природокористування», проведеного вищим навчальним закладом ІІІ і IV рівнів акредитації, анкети яких надсилаються базовому вищому навчальному закладу до 1 березня поточного року (форма анкети додається).  Представники для участі у ІІ етапі Олімпіади повинні мати при собі студентський квиток та паспорт для підтвердження їх особи.

За додатковою інформацією звертатись до завідувача кафедри економіки, професора Георгія Владиславовича Черевка або відповідального секретаря, доцента Ганни Володимирівни Сиротюк за тел. (032) 22-42-936. 

e-mail: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам необхідно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.