28 листопада 2017 року у ЛНАУ відбулася зустріч ректора університету Володимира Снітинського з представниками Тюринзьської Агенції Європейських програм: директором Агенції Ліліаною Грицишин та дипломованим інженером Детлефом Рейтером.

Метою зустрічі було започаткування співпраці між нашими установами, яка б включала розробку та виконання європейських освітніх проектів та організацію навчально-виробничих практик для студентів ЛНАУ у Німеччині. Обидві сторони підписали угоду, де були визначені основні напрями такої співпраці.

Представники німецької сторони зустрілися також зі студентами факультету агротехнологій і екології та розповіли їм про можливість проходження  практики на сільськогосподарських підприємствах Німеччини, а також про особливості дуальної освіти в Німеччині та можливість її здобуття для студентів ЛНАУ.

Обидві сторони підтвердили свою зацікавленість у подальшій співпраці, яка б включала взаємну участь у спільних проектах ЄС, стажування викладачів, обмін студентами та практики студентів.