Під таким гаслом проходила цьогорічна Хресна Хода, яка вже втретє стала символом миру та єдності.  Ця подія зініційована осередком академічного капеланства Львівського національного аграрного університету.

27-28 березня 2017 року у храмі Св. Рівноапостольного князя Володимира Великого Львівського НАУ відбулися реколекційні науки, які проводив отець Петро Венгрин Чину Святого Василія Великого (ЧСВВ). У перший день отець-реколектант говорив про важливість сповіді і Євхаристії, а після Божественної Літургії прочитав молитви на оздоровлення.

У другий день реколекцій отець Петро привіз мощі святого священомученика  Йосафата Кунцевича із Провінційного Дому Василіянського Чину. Крім науки, того ж дня відбувалася сповідь, на якій було ще кілька священиків. Всі охочі могли приступити до святих тайн сповіді і Євхаристії. Під час розважань-адорацій, які читав та проводив капелан університету отець Іван Венгрин, линули духовні мелодії і пісні у виконанні камерного оркестру та вокального ансамблю ЛНАУ.

29 березня у спільній молитві взяли участь студенти та викладачі університету, парафіяни храмів Св. Рівноапостольного князя Володимира Великого (ЛНАУ), Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ), Успіння Пресвятої Богородиці (УАПЦ) і Успіння Пресвятої Богородиці (УГКЦ). Молитовну Дорогу супроводжували мощі святого священомученика Йосафата Кунцевича, які протягом попередніх днів перебували у студентському храмі.

Розпочалася Хресна Дорога о 15-й годині від храму Різдва Пресвятої Богородиці і складалася традиційно з 14 стацій. Кожна стація була особливою, і змусила багатьох роздумувати над стражданнями і смертю Христа, а також над своїм життя. Текст кожної стації читав священик, який також виголошував коротку науку на тему стації.

На стаціях розважання голосили: о. Іван Венгрин (капелан ЛНАУ), о. Петро Венгрин (ЧСВВ), о. Микола (настоятель храму Різдва Пресвятої Богородиці м. Дубляни), о. Володимир Високінський (настоятель храму УГКЦ Успіння Пресвятої Богородиці м. Дубляни), о. Іван Сас (настоятель храму УАПЦ Успіння Пресвятої Богородиці м. Дубляни), декан Ігор Боднар (с. Малехів), о. Андрій Данилюк з Радехівщини, о. Михайло Морозовський (с. Сулимів), о. Юрій Остап'юк (голова студентського капеланства Львівської Архиєпархії УГКЦ). Хресну Ходу своїм духовним співом супроводжували брат Христофор, о. диякон Павло, брат Давид (ЧСВВ).

По черзі – від стації до стації – 4-х метровий хрест з терновим вінком брали на свої плечі викладачі та студенти всіх факультетів, члени ССО «Основа» і Профкому студентів та аспірантів ЛНАУ, парафіяни усіх церков і конфесій м. Дубляни. Хресна Дорога тривала понад 3 години і, традиційно, завершилася біля університетського храму Св. Рівноапостольного князя Володимира Великого.

З нагоди відзначення 400-ліття Василіянського Чину кожен, хто відбув реколекції, помолився та пройшов Хресну Дорогу разом з отцем Василіянином, отримав відпуст повний, яким наділив ченців Василіян Святіший отець Папа Франциск. Отець-реколектант Петро поблагословив усіх присутніх та наш університет мощами святого священомученика  Йосафата Кунцевича, і кожен охочий міг приступити, торкнутись і помолитися перед ними.

Капелан ЛНАУ о. Іван Венгрин подякував всім, хто долучився до організації та проведення Хресної Дороги, і усім присутнім на ній, зазначивши, що недарма вона проходила під таким гаслом, оскільки кожен запалив свічку миру і віри у велику силу Господню у своїх серцях.