29 березня 2018 року відбулася уже традиційна міжконфесійна Хресна хода вулицями міста Дубляни «За мир і єдність України» та «За ненароджених абортованих дітей». Організатором ходи був Центр академічного капеланства Львівського національного аграрного університету. У спільній молитві взяли участь парафіяни церков Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ), Успіння Пресвятої Богородиці (УАПЦ), Успіння Пресвятої Богородиці (УГКЦ), Івана Хрестителя (УГКЦ) та храм Св. Рівноапостольного князя Володимира Великого Львівського НАУ, студенти, викладачі та співробітники університету. На стаціях розважання голосили: о. Іван Венгрин, о. Іван Сас, о. Андрій Данилюк, о. Микола Хить, о. ієромонах Петро Венгрин, о. Михайло Морозовський, о. Роман Дячишин, о. Дмитро Цюпка. Хресну Ходу своїм співом супроводжували брати монахи ЧСВВ.

Символом цьогорічної ходи стала ікона та Святі мощі Івана Хрестителя, яку несли студенти попереду. У храм Св. Рівноапостольного князя Володимира Великого Львівського НАУ ікону та Святі мощі Івана Хрестителя привезли на реколекції, які проводив капелан університету о. Іван Венгрин. Протягом чотирьох днів студенти, викладачі, жителі м. Дублян біля чудодійної ікони молилися та просили заступництва Івана Хрестителя для кожної сім'ї, родини, України. Під час реколекцій чування супроводжувалися мелодіями та піснями у супроводі камерного оркестру та хорової групи Центру академічного капеланства. Усі присутні у храмі змогли долучитися своїми молитвами, сповіддю до страждань Ісуса, перенестися думками на Схід України, де ведеться війна, заглянути у свою душу, очистити її від гріхів, щоб гідно зустріти велике свято – Воскресіння Христове.

Розпочалася Хресна хода біля церкви Різдва Пресвятої Богородиці (УГКЦ). Важкий 4-метровий хрест взяли на свої плечі викладачі, студенти кожного факультету університету, парафіяни усіх церков і конфесій м. Дублян. Це була та найменша ноша, яка б могла передати усі муки Ісуса Христа. На кожній стації отці у своїх промовах і повчаннях розповідали про великий гріх аборту, про те, щоб кожен із присутніх намагався зупинити вбивство ненароджених дітей. Молитви торкалися дівчат, хлопців, жінок і чоловіків, бабусь і дідусів. Усі спільно просили прощення перед Господом за невинно вбиті душі діточок та за спасіння тих, хто зробив страшний гріх. Хресна хода завершилася біля університетського храму Св. Рівноапостольного князя Володимира Великого духовною наукою, яку проголосив капелан університету о. Іван Венгрин. Усю студентську молодь, парафіян м. Дублян священики благословили іконою та Святими мощами Івана Хрестителя та побажали миру і спокою в Україні, в серці кожного та віри у Господню ласку.

Вже учетверте хресна хода «За мир і єдність України» ще раз підтвердила єдність громади та переконання у великій силі спільної молитви.