Люди, які через різні життєві обставини не мали можливості відчути пасхальну атмосферу у родинному колі, завдяки благодійникам з Львівського національного аграрного університету змогли покуштувати традиційні великодні страви та пригоститися святковим обідом.
4 травня добровольці-волонтери, працівники Львівського НАУ, на вул. Богдана Хмельницького 189Б у м. Львові здійснили «Великодню гостину» для понад 100 осіб.
Дякуємо працівникам Львівського національного аграрного університету, жителям м. Дубляни, жителям с. Завадів за щедрі та смачні пожертви для бідних, а саме: паски, м’ясні вироби, крашанки та писанки, сир, масло, солодощі, кошти та ін.


Опісля великоднього обіду команда добровольців у складі керівника інформаційного відділу Ірини Фостяк та капелана університету о. Івана Венгрина з сім’ями, пожертвувавши своїми вихідними днями, відвідали Монастироцький психоневрологічний інтернат. Там на пасхальні гостинці очікували близько 200 хлопців та чоловіків різного віку, які за станом здоров’я потребують постійного стороннього догляду, кваліфікованого медичного обслуговування, реабілітаційних послуг та побутового обслуговування.
Особливу подяку висловлюємо компанії «БЕРТА груп» та мережі магазинів «Близенько», які пожертвували багато коробок з печивом, вафлями та круасанами, крупами та макаронами, цукром та борошном, олію, сіль, чай та каву. Також ними було передано засоби для миття підлоги, шампуні, мило, порошок для прання та багато іншого.

Щиро дякуємо усім, хто долучився до цієї доброї справи, тому що чужої біди не буває. Кажуть, що той, хто ділиться, ніколи не буде нужденним. Дай Боже, щоб ваше добро вам воздалося сторицею. Христос Воскрес!