За доброю християнською традицією у період Великодніх свят біля храмів, на центральних площах міст і сіл молодь водить веснянки, гаївки, у яких прославляє прихід весни, пробудження землі та світле Воскресіння Христове. Цю традицію кожного року підтримує студентство Львівського національного аграрного університету, згуртоване Центром академічного капеланства та відділом з навчально-виховної роботи. 27 травня 2021 р. у с. Завадів, що поблизу Дублян, відбулися Великодні забави для дітей, молоді та дорослих. Разом з капеланом Іваном Венгрином студенти університету провели гаївки для дітей та парафіян храму в с. Завадів.
Перед виступом наших колективів із вступним словом до усіх присутніх звернувся капелан ЛНАУ о. Іван Венгрин. Він привітав усіх учасників мистецького дійства і побажав добра, здоров’я, радості та світлого благословення воскреслого Ісуса Христа.



Художні колективи Львівського НАУ веселили дітей, молодь та дорослих сучасними піснями українських композиторів. Найбільшим дарунком стали старовинні веснянки та гаївки. Усі присутні охоче приєдналися до веселого танцю. Мов кольорова писанка, що розкрилася в усіх відтінках і візерунках, – так виглядало творче дійство від студентів університету. Забави, ігри, гаївки, веснянки залишаться доброю згадкою для усіх гостей свята. Місцеві жителі щиро подякували організаторам за незабутні враження і на знак подяки пригостили всіх смачним кулешем та перекусами.
Всіх присутніх вразила вечірня ватра, тому охочих зробити фото було вдосталь.
Це святкове дійство ще раз підтвердило те, що університетська молодь береже і примножує традиції та звичаї рідного краю. Тож нехай линуть величальні великодні пісні, гаївки, веснянки на славу Богові, природі та всій українській землі.