21-22 березня 2019 р. у Національному авіаційному університеті відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської Олімпіади із дисципліни «Цивільний захист». В олімпіаді взяли участь понад сто студентів закладів вищої освіти України.
Від Львівського національного університету виступила команда у складі студентів механіки та енергетики Арсена Андрійовича Букси (Ен-52) та Михайла Леонідовича Пойди (Ат-23сп) під керівництвом завідувача кафедри управління проектами та безпеки виробництва, к.т.н., доцента Василя Олеговича Тимочка та старшого викладача, підполковника Сергія Анатолійовича Сафонова.
За результатами тестування і вирішення практичних завдань  відповідно до змісту нормативної дисципліни «Цивільний захист» для закладів вищої освіти, організатори заходу підвели підсумки та нагородили переможців.


Друге місце здобув студент групи Ен-52 Львівського національного аграрного університету Арсен Букса, Михайло Пойда отримав лист подяки за новаторський підхід та нестандартне мислення у вирішенні практичних навчань.  
Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових успіхів!