5 квітня 2019 року в Східноєвропейському національному університеті імені Лесі Українки відбувся фінал Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління проектами та програмами».

На Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт у 2018–2019 н.р. подано 61 наукову роботу, виконану 72 авторами. У рамках підсумкової науково-практичної конференції «Сучасні тренди підготовки фахівців з управління проектами та програмами» зі своїми доповідями виступили 18 конкурсантів з 13 вищих навчальних закладів України. 

Участь у конкурсі взяли студенти спеціальності «Інформаційні системи та технології» факультету механіки та енергетики Сергій Романович Кисіль та Віталій Іванович Фіялковський. Їх наукова робота на тему «Планування проекту створення цеху виробництва італійських сирів» викликала інтерес у членів галузевої комісії. Презентація отриманих теоретичних і практичних результатів роботи показала високий науковий рівень дослідження та фахову компетентність студентів.

За підсумками конкурсу Сергій Кисіль та Віталій Фіялковський були нагороджені дипломом І ступеня, а їх науковий керівник д.т.н., завідувач кафедри інформаційних систем та технологій ЛНАУ Анатолій Миколайович Тригуба відзначений двома подяками – за високий рівень теоретичної підготовки студентів до участі у конкурсі та за високий професіоналізм та активну роботу у складі галузевої конкурсної комісії під час ІІ етапу ІІ туру конкурсу.

Викладачі кафедри інформаційних систем та технологій ЛНАУ та одногрупники пишаються науковою відзнакою студентів і щиро вітають Сергія Кисіля та Віталія Фіялковського, а також їх наукового керівника Анатолія Миколайовича Тригубу з достойним результатом, бажають їм творчої наснаги й подальших наукових звершень та ефективних проектів із мінімальними ризиками!