10 квітня 2019 року на факультеті механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету відбулась регіональна Олімпіада зі спеціальності «Автомобільний транспорт» серед студентів випускових курсів ОС «Молодший спеціаліст» навчальних закладів І-ІІ рівня акредитації. Захід проведено за фінансової та організаційної підтримки компанії Continental Farmers Group/МРІЯ.

Програма Олімпіади охоплювала теоретичну та практичну частини, де студенти проявляли свої знання, уміння та професійні навички в плані підготовки до роботи, експлуатації, сервісного обслуговування та ремонту сучасних автомобілів.

Участь в Олімпіаді взяли 7 команд, зокрема: Стрийський коледж Львівського НАУ, Вище професійне училище №20 (м. Львів), Вище професійне училище №29 (м. Львів), Міжрегіональне ВПУ автомобільного транспорту та будівництва, ДВНЗ Дрогобицький коледж нафти і газу, Надвірнянський коледж Національного транспортного університету, Вище професійне училище комп’ютерних технологій та будівництва.

За результатами змагань конкурсне журі, до складу якого входили представники компанії Continental Farmers Group/МРІЯ та Львівського НАУ визначили переможців, які були відзначені дипломами та грошовими винагородами:

Диплом І ступеня – Надвірнянський коледж НТУ;

Диплом ІІ ступеня – Вище професійне училище №29 (м. Львів);

Диплом ІІІ ступеня – ДВНЗ Дрогобицький коледж нафти і газу. 

Після нагородження представники кожної команди щиро подякували компанії Continental Farmers Group/МРІЯ в особі менеджера зі зв’язків з громадськістю Дмитра Васильовича Мороза за фінансову підтримку, а факультету механіки та енергетики ЛНАУ – за відмінну організацію проведення регіональної олімпіади.

Щиро вітаємо переможців та бажаємо успіхів усім учасникам регіональної Олімпіади.