З 22 по 24 квітня 2019 року в Одеському національному університеті імені І.І. Мечникова пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економічна теорія».
В олімпіаді взяли участь студенти 1-4 курсів, які стали переможцями І етапу Олімпіади, що проводився у закладах вищої освіти України, в яких вони навчаються. Були присутні 60 учасників з понад 30 ЗВО України. До складу організаційного комітету, журі, апеляційної комісії були залучені висококваліфіковані спеціалісти, професори та доценти з різних регіонів України.
Студентка групи Ек-21 ЛНАУ Діана Герасимчук нагороджена дипломом за ІІІ місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Економічна теорія». Софія Ілечко, студентка групи Фін-21, отримала Сертифікат учасника.
За плідну співпрацю в організації та проведенні ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з «Економічної теорії» грамотою нагороджено колектив кафедри економіки ЛНАУ. Наталії Богданівні Зеліско, доценту кафедри економіки, висловлено подяку за активну участь у роботі журі олімпіади.