З 13 до 15 травня у Львівському державному університеті безпеки життєдіяльності проходив ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади із дисципліни «Безпека життєдіяльності». В олімпіаді взяли участь 135 студентів з 53 закладів вищої освіти України.
Від Львівського національного університету виступила команда у складі студентів факультету механіки та енергетики Арсена Букси (Ен-52), Михайла Пойди (Ат-23сп) та Ігоря Городецького (Аін-11). Студенти готувалися до олімпіади під керівництвом завідувача кафедри управління проектами та безпеки виробництва, к.т.н., доцента Василя Олеговича Тимочка та старшого викладача кафедри Сергія Анатолійовича Сафонова.
Компетентність, швидкість та точність дій учасників олімпіади дозволили визначити рівень їх теоретичних знань та практичних умінь.

Підводячи підсумки, компетентне журі визначило переможців II етапу Всеукраїнської олімпіади з нормативної дисципліни «Безпека життєдіяльності» для закладів вищої освіти, шляхом додавання результатів за теоретичну та практичну частини. Усі учасники отримали грамоти і безцінний практичний досвід.

Перемогу та диплом ІІІ ступеня здобув студент факультету механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету Ігор Городецький.
Щиро вітаємо переможців та бажаємо нових успіхів у навчанні!