Випускниця кафедри фінансів, банківської справи та страхування економічного факультету Львівського національного аграрного університету. За період навчання проявила себе як сумлінна, комунікабельна, надійна, відповідальна та цілеспрямована студентка.

За весь час навчання в університеті брала активну участь у науковій та культурно-масовій діяльності. З другого курсу обіймала посаду Голови студентського наукового товариства економічного факультету. Протягом навчання студентка багато разів брала участь у конкурсах наукових робіт, науково-практичних семінарах, університетських, всеукраїнських та міжнародних студентських конференціях. Ірина має чотирнадцять публікацій, серед них тези конференцій та статті, які подавалися у Харків, Київ, а також в іноземне видання у Білорусі. Результати наукових досліджень часто брались до уваги підприємствами сільськогосподарського призначення, про що свідчать впровадження.

Протягом трьох років брала участь у конкурсі «Нові таланти ЛНАУ», де у складі економічного факультету виборювала перемогу. З третього курсу виконувала обов’язки старости групи. З четвертого курсу Ірина обіймала посаду секретаря Профкому студентів Львівського національного аграрного університету. В колективі зарекомендувала себе з позитивного боку.  Неодноразово обиралася членом президії у звітно-виборчих конференціях Профкому студентів ЛНАУ. Брала активну участь в організації конкурсів «Що?Де?Коли?» та «Міс та Містер ЛНАУ», а також у всіх концертах, зустрічах та флешмобах. Ірина у 2016 році отримала Грамоту від Львівської обласної ради за вагомий особистий внесок у розвиток студентського самоврядування і молодіжної політики та активну громадянську позицію. Студентка отримала сертифікат за участь у школі молодого лідера аграрних ЗВО України, яка проводилася у Національному університеті біоресурсів і природокористування України, та сертифікат за участь в семінарі-тренінгу «Я маю права» від Департаменту молоді та спорту виконавчого органу Київської міської ради у 2019 році.