Віктор Кулявець закінчив економічний факультет за двома спеціальностями: менеджмент та міжнародні економічні відносини.

В ході свого навчання у Львівському національному аграрному університеті зарекомендував себе як здібний студент, що постійно прагне підвищення свого рівня знань. У студентському колективі користувався повагою та авторитетом. З першого курсу чотири роки студент виконував обов’язки старости групи. На другому курсі навчання Віктор вступив до лав самоврядування економічного факультету в науковий сектор, а починаючи з третього курсу вступив до ССО «Основа» та протягом шести місяців був студентським деканом економічного факультету. Неодноразово обирався делегатом конференції трудового колективу ЛНАУ серед студентів, вибирався для участі у голосуванні на виборах ректора ЛНАУ. Брав участь у розробці та впровадженні ОП «Менеджмент».

Окрім громадського та культурного життя, Віктор Кулявець відзначився високими науковими результатами. Три роки був учасником інтелектуальної гри «Що?Де?Коли?», у якій разом із командою виборов I місце у 2018 році. Відмінні результати навчання та активна громадянська позиція дозволили Віктору стати лауреатом стипендії Президента України. Неодноразово брав участь у всеукраїнських студентських олімпіадах, зокрема з менеджменту організацій (м. Тернопіль), стратегічного управління (м. Київ), інформаційних технологій (м. Харків), конкурсах наукових робіт, конкурсах бізнес-планів, університетських, всеукраїнських та міжнародних студентських конференціях. Студент має чимало публікацій, серед яких тези конференцій та статті в журналах, зокрема в іноземному виданні (Білорусь). Результати наукових досліджень часто брались до уваги сільськогосподарськими підприємствами, про що свідчать впровадження.

За результатами наукової діяльності у 2017 р. студент отримав диплом III ступеня за перемогу в конкурсі «Кращий студент-науковець ЛНАУ–2017».