Тетяна Євгенівна Вальчишин – випускниця факультету будівництва та архітектури за спеціальністю «Архітектура та містобудування».

В процесі навчання постійно вдосконалювала теоретичні та практичні навички, виявляла інтерес до творчих напрямків. Відвідувала численні додаткові курси та факультативи.

Брала активну участь у громадському житті групи та університету, долучалася до організації заходів, присвячених різним подіям на факультеті або в університеті.

Часто брала участь у різноманітних наукових та творчих конкурсах, зокрема виборола перемогу у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт з галузей знань та спеціальностей 2019–2020 н.р. зі спеціальності «Архітектура та містобудування» і була нагороджена дипломом II ступеня.

Завдяки університету мала можливість неодноразово проходити студентську практику на різних підприємствах під дбайливим керівництвом провідних архітекторів.

Активно брала участь як у науковій діяльності, так і в спортивному житті університету. Долучалася до організації міжнародних конференцій, а також різних спортивних заходів.

Була членом студентської команди з пауерліфтингу, захищала в її складі честь університету на змаганнях серед закладів вищої освіти.

Долучалася також до благодійності, зокрема відвідувала сиротинець у м. Львові, де допомагала організовувати дозвілля для дітей.

Захищає стійку соціально-громадянську позицію «Проти булінгу та насильства».