Яна Юріївна Борщ – випускниця кафедри електротехнічних систем факультету механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету. За період навчання проявила себе як комунікабельна і відкрита студентка, відповідальна та цілеспрямована, неодноразово показувала себе як хороший організатор та керівник.

На другому курсі вступила у Первинну профспілкову організацію студентів та аспірантів Львівського національного аграрного університету. З третього по п’ятий курс була незмінним першим заступником ППО студентів та аспірантів ЛНАУ. Протягом трьох років була делегатом на Координаційній раді голів молодіжних організацій. Неодноразово була членом президії у звітно-виборчих конференціях ППО студентів та аспірантів Львівського національного аграрного університету.

Організовувала такі заходи, як інтелектуальна гра «Що?Де?Коли?», «Міс та Містер ЛНАУ», різноманітні флешмоби та мітинги, а також зустрічі, які відбувалися в стінах нашого університету. Допомагала в організації концерту «Нові таланти ЛНАУ».

Обіймає посаду в.о голови Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів Львівського національного аграрного університету. Брала участь у тренінгу для молодих профспілкових активістів «Активна молодь – сильна профспілка» та отримала сертифікат.