Богдан Богданович Притула – випускник факультету механіки та енергетики спеціальності 208 «Агроінженерія». Під час навчання брав активну участь в житті університету. Голова спортивної організації механічного факультету, а також староста академічної групи.

Під час навчання був активним учасником таких конференцій та заходів, як Міжнародний студентський науковий форум (доповідь на тему «Алкоголь і тютюн на перешкоді духовному вихованню молоді»), круглий стіл «Земля – найцінніше багатство України» та ін. Взяв участь у конкурсі студентських наукових робіт Львівського державного університету безпеки життєдіяльності «Цивільна безпека (безпека життєдіяльності)» з доповіддю «Техногенна небезпека». Був призером ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади «Процеси, машини та обладнання агропромислових підприємств», де здобув диплом ІІ ступеня. Був нагороджений грамотою ІІІ ступеня на конкурсі  наукових доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених за доповідь на тему «Досягнення та перспективи галузі виробництва, переробки та зберігання сільськогосподарської продукції». Також виборов диплом ІІІ ступеня і І командне місце у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади «Основи охорони праці» у м. Луцьку.

Проходив виробничу практику поблизу міста Гамбург (Німеччина), де здобув багато цінних знань та практичних навичок у галузі агропромислового виробництва.