Михайло Романович Тріска – випускник факультету механіки та енергетики Львівського національного аграрного університету спеціальності 208 «Агроінженерія».

У 2019 році здобув диплом бакалавра з відзнакою. У вересні вступив до магістратури для підвищення кваліфікаційного рівня на спеціальність 208 «Агроінженерія».

Брав участь у студентській науковій конференції з дисципліни «Охорона праці та цивільний захист» у місті Києві.

Учасник II етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Машини та обладнання сільськогосподарського виробництва» та Всеукраїнської студентської  науково-практичної конференції «Дослідження та перспективи галузі сільського господарства», де здобув диплом II ступеня.

Брав участь у студентському форумі, де доповідав на тему «Результати обґрунтування середнього напрацювання на відмову сервісних автомобілів».

Був учасником додаткового гуртка з вивчення будови та обслуговування трактора John Deere 6630 Premium зі спеціалістами компанії «Агросем».

Проходив практику у компанії «Polskie Jagody» (Польща) як інженер-механік, добре себе зарекомендував і співпрацює з компанією і зараз.

Протягом навчання брав активну участь у спортивному житті університету. Був гравцем збірної команди ЛНАУ з волейболу.