Софія Кулина – студентка III курсу спеціальності «Облік і оподаткування».

Учасниця наукового гуртка кафедри обліку і оподаткування «Облік – мова бізнесу», член студентської самоврядної організації «Основа», студентського самоврядування економічного факультету, вченої ради факультету, староста групи. Також учасниця хору «Джерела Розточчя» ЛНАУ.

Учасниця III Всеукраїнської студентської науково-практичної конференції «Міжнародні економічні відносини України в умовах інтеграційних процесів: стан, проблеми та перспективи розвитку». Здобула I місце у XI Міжнародній науково-практичній конференції молодих учених, аспірантів, здобувачів і студентів, м. Луцьк; учасниця XX Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК». Фіналістка конкурсу «Краща аграрна практика – 2019» від Agroportal.ua. Посіла II місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт зі спеціальності «Облік і оподаткування»; III місце у Всеукраїнській студентській олімпіаді з англійської мови.

Учасниця конкурсу «Кращий студент ЛНАУ – 2020» у номінації «Кращий студент-науковець».

У 2020 році Софії призначено академічну стипендію Президента України.

Авторка наукових тез та статей, в тому числі у фаховому виданні «Східна Європа: економіка, бізнес та управління» (випуск №2(25) 2020).