Роман Данилишин – здобувач освіти IV курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування».

Активний учасник наукових гуртків «Фінанси, банківська справа та страхування», «Англійська мова» та «Менеджер»; член студентської самоврядної організації «Основа»; голова навчально-наукового сектору студентського самоврядування економічного факультету; староста групи. Автор наукових тез, статей та досліджень.

Учасник II Міжнародної конференції «Achievements and prospects of modern scientific research 2021» в Буенос-Айресі. Учасник III Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, присвяченої 165-річчю заснування Львівського національного аграрного університету. Посів III місце на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за напрямком «Фінанси та кредит». Результати його наукових досліджень та пропозицій було впроваджено у страхових компаніях «Арсенал» та «Універсальна». 

Відзначений похвальною грамотою від ректора за результатами Звітної студентської наукової конференції у 2020 році. Учасник всеукраїнських та загальноуніверситетських науково-практичних конференцій: «Вдосконалення фінансово-кредитного механізму забезпечення інноваційного розвитку аграрного сектору економіки та сільських територій», «Трансформаційні зміни національної економіки в умовах євроінтеграції» та «Сучасний менеджмент: витоки, реалії та перспективи розвитку». 

Брав участь в Аграрно-політичних дебатах та просвітницькому заході «Розвивай себе with AIESEC». Учасник XXII Міжнародного науково-практичного студентського форуму «Теорія і практика розвитку агропромислового комплексу та сільських територій». 

У 2021 році став номінантом на стипендію ім. Ярослава Зайшлого. 

Переможець конкурсу «Кращий студент ЛНАУ – 2021» в номінації «Кращий студент-науковець».