Орест Гавриляк – студент II(сп) курсу факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій спеціальності 133 «Галузеве машинобудування». Староста групи Маш-22сп, активний учасник громадського життя факультету, активно працює у науковому гуртку кафедри машинобудування.
За результатами наукової роботи був учасником Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт 2020–2021 н.р. за двома напрямками – «Підйомно-транспортні, дорожні, будівельні, меліоративні машини і обладнання» та «Прикладна математика (механіка)». В обох конкурсах виборов третє місце.
Навчання в університеті Орест вміло поєднує із заняттям спортом, має I розряд та є постійним членом збірної команди Львівської області з легкої атлетики. У складі команди виборов II місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики в естафеті 4х200 м (м. Суми); III місце на Чемпіонаті України з легкої атлетики в естафеті 4х400 м (м. Луцьк); III місце на Чемпіонаті Львівської області з легкої атлетики з бігу на 800 м (м. Львів); III місце в 59-х міжнародних змаганнях кубку «Дружба» з бігу на 800 м (м. Ужгород); III місце на Зимовому кубку Львівської територіальної організації ВФСТ «Колос» з бігу на 200 м (м. Львів); став переможцем обласних змагань з легкої атлетики в бігу на 500 м (м. Буськ).
Переможець конкурсу «Кращий студент ЛНАУ – 2021» в номінації «Кращий студент-спортсмен».