Ігор Городецький – здобувач першого (бакалаврського) рівня вищої освіти IV курсу спеціальності «Агроінженерія», переможець конкурсу «Кращий студент ЛНАУ – 2021» в номінації «Кращий студент – громадський діяч». 

Брав активну участь у громадській діяльності факультету механіки, енергетики та інформаційних технологій, університету та житті міста: допомагав у облаштуванні новітніх лабораторій на факультеті; допомагав у підготовці нових палат у лікарні невідкладної допомоги; активний учасник наукових гуртків «Агроінженерія», «Англійська мова» та «Цивільна безпека». 

Автор наукових тез, статей та досліджень. Посів I місце у Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Цивільна безпека (Охорона праці)» у Харківському НАДУ; III місце у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт за спеціальністю «Агроінженерія» у Миколаївському НАУ. 

Нагороджений обласною премією імені В’ячеслава Чорновола, учасник Міжнародного студентського наукового форуму «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК», присвяченого 165-річчю заснування Львівського національного аграрного університету. Відзначений похвальною грамотою від ректора за результатами Звітної студентської наукової конференції у 2020 році. Учасник всеукраїнських та загальноуніверситетських науково-практичних конференцій, зокрема «Антикризовий менеджмент: управлінські, правові та економічні аспекти безпеки життєдіяльності».