Яна Мітленко – студентка II курсу факультету управління, економіки та права спеціальності 073 «Менеджмент».
У 2021 році вступила до лав Львівського національного університету природокористування та стала членкинею Первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНУП. За час навчання зарекомендувала себе як відповідальна, розумна, ввічлива студентка з активною громадянською позицією. Відмінниця навчання, а також учасниця різних літературних конкурсів.
З початком повномасштабного вторгнення російської федерації в Україну почала займатися волонтерською діяльністю.
Стала однією з двох представниць з числа студентів факультету, які увійшли до складу Вченої ради університету.
Проявивши себе як студентський лідер на факультеті управління, економіки та права, отримала запрошення від голови Профкому студентів та аспірантів ЛНУП зайняти вакантну посаду першого заступника та отримала схвалення на засіданні профкому 5 вересня 2022 року.
За дорученням голови студентського профкому зайнялась організацією збору монет для акції «Смілива гривня».
Перебуваючи на посаді першого заступника голови Профкому студентів та аспірантів ЛНУП, була делегована до складу делегації представників профспілок агропромислового комплексу і житлово-комунального господарства України, яка отримала запрошення на візит до Федерації профспілок Данії 3F. Під час візиту брала участь у мирному мітингу на підтримку України в місті Копенгагені, протестуючи проти російських обстрілів регіонів України 10 жовтня.