Соломія Рибка – студентка II курсу факультету управління, економіки та права спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Бере активну участь у громадському та культурному житті факультету. Також є студентським деканом, головою студентського самоврядування факультету, членом студентської самоврядної організації «Основа». Обрана з числа здобувачів вищої освіти від факультету управління, економіки та права до складу Вченої ради університету. Переможниця конкурсу «Кращий студент ЛНУП» в номінації «Кращий студент-активіст», бере активну участь у різних наукових конкурсах, конференціях, благодійних акціях, вебінарах, громадських та культурних заходах.
Разом із самоврядуванням факультету залучає до участі в університетських заходах активну студентську молодь, яка є не тільки старанною та наполегливою у навчанні, але й вміє реалізовувати свої здібності та вміння. Зокрема, у конкурсі «Нові таланти – 2022» студенти факультету перемогли у чотирьох номінаціях.
Лідером не народжуються, ним стають, а в студентів факультету управління, економіки та права Львівського національного університету природокористування є все для цього.