Уляна Харук – студентка III курсу факультету управління, економіки та права спеціальності 081 «Право». Бере активну участь у житті кафедри права. Виступала на засіданнях круглих столів «Міжнародний день прав людини» та «Конституція України – опора нашої державності». Бере участь в конференціях, зокрема у Звітній студентській науковій конференції економічного факультету за результатами досліджень 2020 та 2021 років, Міжнародному студентському науковому форумі «Студентська молодь і науковий прогрес в АПК». Окрім цього, є членом студентського наукового гуртка «Правознавець».
Минулого року брала участь в конкурсі творчих та наукових робіт за напрямами прокурорсько-слідчої діяльності серед студентів-правників, а цього року подала заявку на конкурс «ЗавтраUA».
Пройшла декілька онлайн-курсів, які допомогли краще вникнути у питання самоврядування, організації навчального процесу, вирішення конфліктів інтересів. Як староста своєї групи разом з куратором організовує цікаві та потрібні екскурсії, щоб отримувати знання не тільки в теорії, але й на практиці.
Цьогоріч перемогла в конкурсі «Кращий студент ЛНУП» у номінації «Кращий студент-інноватор». Також увійшла до складу студентського самоврядування у співпраці з Львівською обласною радою щодо проєктів розвитку місцевих ініціатив.