Олена Деберна – студентка II курсу спеціальності «Архітектура та містобудування», староста групи Арх-21, член ССО «Основа», переможниця конкурсу «Кращий студент ЛНУП – 2022» в номінації «Кращий студент-митець».
Активно долучилася до підготовки факультету до конкурсу «Нові таланти – 2021», сама теж виступила на конкурсі, здобувши І місце в номінації «Вокал». Також допомагала з організацією «Нових талантів – 2022». Учасник хорової капели «Джерела Розточчя». Була залучена до різних університетських заходів: літературного вечора до 165-річчя з дня народження І. Франка, виставки колажів на факультеті будівництва та архітектури, благодійного аукціону на підтримку онкохворих дітей «Giving Thursday», конкурсу малюнків до 300-річчя Г. Сковороди тощо. З початком повномасштабного вторгнення росії в Україну разом з одногрупниками створила відео для підтримки українського бойового духу, читаючи уривки Шевченкової «Катерини».
Учасник кількох наукових гуртків («Плекання рідної мови», «Моделювання та макетування елементів предметно-просторового середовища», «Англійська мова»), і її творча натура допомагає реалізовувати наукові завдання з творчим підходом.
Волонтер у львівському клубі «Бочка лимонаду» від благодійного фонду «Таблеточки» – це клуб для дітей, що пережили онкологію.
Ніколи не знає, яким буде її наступне захоплення, але впевнена, що буде робити все можливе, щоб змінювати світ на краще!