Ольга Назарук – студентка III курсу факультету будівництва та архітектури спеціальності «Архітектура та містобудування».
Упродовж усього студентського життя Ольга активно займається волонтерською діяльністю, зокрема бере участь у роботі БФ «Don Calabria», «Україна у просторі», «Діти в обіймах», діяльність яких полягає у допомозі діткам ВПО (організація навчально-виховних заходів, вистав, майстер-класів). Стала аніматором-вихователем для дітей ВПО з Луганщини і Донеччини у таборі «Світанки України», долучилась до сортування та роздачі гуманітарної допомоги людям, які були вимушені покинути свої домівки через терористичні дії росії. Після підриву Каховської ГЕС збирала і сортувала гуманітарну допомогу для жителів Херсонщини, які потребували речей першої необхідності.
Організувала благодійний збір для 5-го окремого штурмового полку 3-ї окремої стрілецької бригади, 1-го батальйону 2-ї роти. Була донором крові для пацієнтів-військових Лікарні Святого Пантелеймона.
У вересні 2023 р. стала лауреаткою обласної премії імені В’ячеслава Чорновола. За волонтерську діяльність визнана «Кращим студентом ЛНУП» у категорії «Кращий студент-волонтер».