Софія Божейко – студентка III курсу факультету управління, економіки та права спеціальності 073 «Менеджмент». Активна учасниця студентського самоврядування, голова профспілкового бюро факультету управління, економіки та права, заступниця студентського декана, староста академічної групи.
Була учасницею і організаторкою конкурсу «Нові таланти ЛНУП», спортивних змагань, вечорів кіно. Займалась створенням фото- та відеоконтенту для університету та кафедри менеджменту ім. проф. Є. Храпливого. Неодноразово була ведучою різних університетських заходів. Створила та веде Instagram-сторінку профкому студентів та аспірантів ЛНУП.
Активно займається науковою роботою: регулярно бере участь у наукових конференціях, круглих столах, конкурсах наукових робіт. У 2023 р. стала лауреатом премії Львівської ОВА ім. В’ячеслава Чорновола. Переможниця конкурсу «Кращий студент ЛНУП – 2023» у номінації «Кращий студент Львівського національного університету природокористування». Ініціативна, креативна та наполеглива у навчанні та громадській роботі.