30 жовтня 2023 року психологом відділу з організації навчально-виховної роботи студентів Львівського національного університету природокористування Мирославою Ходаковою спільно з психологом Вишнянського фахового коледжу ЛНУП Валентиною Мисько вчергове був проведений онлайн-семінар на платформі Zoom для здобувачів вищої освіти Вишнянського фахового коледжу ЛНУП.
У семінарі взяли участь здобувачі освіти групи П-11 спеціальності «Право» зазначеного коледжу. Одним із головних завдань освіти є формування національної свідомості, любові до рідної землі, свого народу, бажання працювати задля розквіту держави, готовності її захищати. Патріотичне виховання студентської молоді сьогодні набуває особливої актуальності. Саме тому темою семінару було «Майбутнє України очима української молоді».
Учасники семінару обговорили формування своєї соціальної зрілості, поділились досвідом нормалізації свого психоемоційного стану в період війни та способами відновлення внутрішніх ресурсів, обговорили шляхи вирішення проблемних питань сьогодення з точки зору молоді. Сьогодні молодь бачить Україну втомленою та пошматованою, але водночас сильною та об’єднаною. Також здобувачі освіти наголосили, що у майбутньому бачать Україну відродженою та популярною, з міцною економікою, країною високих технологій та нових ідей. Студенти зазначили, що у них з’явився стимул ще більше розвиватись, навчатись, продуктивно працювати, дбати про своє ментальне здоров’я та робити внесок у суспільне життя.