6 жовтня 2023 року психолог відділу з організації навчально-виховної роботи студентів Львівського національного університету природокористування Мирослава Ходакова спільно з психологом Вишнянського фахового коледжу ЛНУП Валентиною Мисько вже вкотре провели круглий стіл на платформі Zoom для здобувачів вищої освіти групи АВ-11 спеціальностей «Агрономія» та «Ветеринарна медицина» зазначеного коледжу. Тема чергової онлайн-зустрічі – «Мрії та плани. Я в професії».
Вибір професії та реалізація себе як особистості є важливою частиною нашого життя. Самовизначення особистості – це свідомий самостійний вибір людиною життєвого шляху і позицій, яких вона дотримується в різних ситуаціях. Учасники семінару взяли активну участь у дискусії, висловили думки з приводу обрання своїх професій, поділились власними уподобаннями, обмінялись думками, ідеями та планами, подискутували щодо потреб ринку праці, поділились своїми очікуваннями щодо майбутнього працевлаштування.
«Головне, щоб людина займалася улюбленою справою та мала бажання працювати, адже тільки праця та наполегливість будуть запорукою вашого успіху, – наголосила психолог. – Ми віримо, що наші студенти творитимуть історію та зроблять вагомий внесок у суспільні справи та активну розбудову нашої держави».
Заряд позитивного настрою, захоплюючі обговорення, активні питання і незабутні враження – ось що отримали учасники круглого столу. Такі заходи мотивують здобувачів вищої освіти до подальшого навчання та формують активну життєву позицію.