2 березня 2017 року у Львівському національному аграрному університеті відбулася знакова спортивна подія – урочисте вручення Кубка Універсіади–2016 серед вищих навчальних закладів Львівщини за перемогу збірних команд нашого університету із 20 видів спорту у комплексному заліку (ІІ група). Кубок вручив президент Спортивного товариства «Гарт» Богдан Юхницький ректорові ЛНАУ, академікові НААНУ Володимиру Снітинському у присутності викладачів кафедри фізичного виховання та студентів-спортсменів Львівського НАУ.

Богдан Юхницький привітав переможців та висловив сподівання на подальшу співпрацю у розвитку спорту і впевненість у тому, що спортсмени ЛНАУ будуть представлені не лише у збірних командах Львівщини, але й у збірних командах України на міжнародних змаганнях серед студентської молоді. Президент СТ «Гарт» також нагородив ректора ЛНАУ В.В. Снітинського Подякою «За сприяння розвитку спорту серед студентської молоді».

У своєму зверненні до студентів-спортсменів Володимир Снітинський висловив щиру подяку за успішні виступи на змаганнях, а також за примноження спортивних традицій університету та кафедри фізичного виховання, і побажав подальшого розвитку та перемог.

Переможців привітали голова первинної профспілкової організації студентів та аспірантів ЛНАУ Олег Андрушків та завідувач кафедри фізичного виховання Андрій Шандор.

Ми щиро вітаємо спортивні команди Львівського НАУ з нагородою та пишаємося їхніми  високими спортивними досягненнями.